`UBuy from concept to company

Wij bouwen websites en applicaties, met zorg en vooral met een kritische zienswijze voor detail. Duurzame oplossingen die vooral moeten voldoen aan aan uw wensen en pakket van eisen. Het gebruik van het woord ‘duurzaam’ is voor ons vooral geen vrijblijvende keuze. Wij staan voor kwaliteitsvolle oplossingen vooral met het oog op de toekomst.

1 Persoonlijk

Als klant betrekken wij u in het proces waarin u een centrale rol speelt, met ondersteuning van ons team. Dankzij deze korte terugkoppeling tussen u als klant en onze professionals en mogelijk onze developers behalen we sneller een zichtbaar resultaat. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze oplossingen robuust én flexibel zijn.

2 Kwaliteit

Om het doel van duurzame websites en applicaties te bereiken, hanteren we een set van strenge kwaliteitsrichtlijnen die in elk project worden getest. Deze kwaliteitsrichtlijnen kunnen worden aangepast of uitgebreid naar uw behoeften. Elke oplossing voldoet dus ook aan uw persoonlijke eisen.

3 Flexibel

Verandering is de enige constante. Als uw wensen zich ontwikkelen of er ontstaan nieuwe behoeften. Dan is het mogelijk om op elk moment aanpassingen te doen. Dankzij onze geautomatiseerde tests kunt u er ook zeker van zijn dat wijzigingen geen onvoorziene problemen veroorzaken.

4 Betrouwbaar

Tijdens en na de ontwikkeling van uw project staan wij altijd klaar om uw vragen, gedachten of problemen te beantwoorden. Waar nodig, in samenwerking, met andere partijen staan wij altijd tot uw beschikking om u te helpen bij het vinden van mogelijke oplossingen voor uw technische problemen.

5 Innovatief

Voortdurend leren is voor ons een eis. We houden altijd de nieuwste technologieën in de gaten en passen ze toe wanneer het zinvol is. Als logisch gevolg hiervan bestaat uw toepassing dus uit een gezonde mix van innovatie en stabiliteit.

6 Betrokkenheid

Dankzij open-sourcesoftware bouwen we vaak op de schouders van anderen. Omdat het voor ons belangrijk is om af en toe iets terug te geven, onderhouden we zelf een aantal open source projecten. Ook delen we graag onze kennis in artikelen en dragen we regelmatig bij aan bijeenkomsten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak vrijblijvend kennis met ons. Vul uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder in, dan nemen wij contact met u op.