`U buy .from concept to company

Algemene voorwaarden

U vindt de laatste versie van deze algemene voorwaarden hier

Uw overeenkomst met ons

Wanneer u `U Buy inschakelt als uw dienstenverlener (en hiermee een bestelling plaatst), ontstaat er tussen u en ons een overeenkomst. Op al onze communicatie, aanbiedingen en overeenkomsten zijn de voorwaarden van NLdigital van toepassing. Deze zijn bij de Rechtbank Midden-Nederland gedeponeerd.

 

Duur overeenkomst

De duur van de overeenkomst verschilt per aangekochte dienst of product.

  • Een domeinnaamregistratie sluit u af voor een jaar, die daarna automatisch met een jaar wordt verlengd.
  • Een SSL-certficaat registratie geldt ook voor een jaar, maar wordt daarna niet automatisch verlengd.
  • Alle overige diensten (b.v. hosting, email) duren een maand en worden telkens automatisch met een maand verlengd.

Voor het uitvoeren van uw diensten kunnen andere partijen ingeschakeld worden, zoals creditcardmaatschappijen voor betalingen. In sommige gevallen gelden naast de algemene voorwaarden ook de aanvullende voorwaarden van die andere partijen. U geeft ons toestemming om in uw naam deze aanvullende voorwaarden te accepteren. Bekijk hier alle aanvullende voorwaarden  die op uw diensten van toepassing kunnen zijn.

Indien één of meer bepalingen van deze algemene voorwaarden nietig zouden zijn, dan doet dit geen afbreuk aan de overige bepalingen van de algemene voorwaarden die onverminderd van toepassing blijven. Deze algemene voorwaarden hebben voorrang op de algemene voorwaarden van de klant, welke als niet bestaande beschouwd worden.

Mogen wij helpen met uw internet vraagstuk?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek of vraag vrijblijvend uw offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie. Wij binden u uiteraard nergens aan vast en behandelen uw gegevens vertrouwelijk.