Ervaren developers

Met onze expertise op het gebied van software ontwikkeling, kunnen wij zowel informatieve en e-commerce websites voor u ontwikkelen of maat gebouwde API's en webapplicaties, wij zijn in staat om voor u de meest en gekste ideeën tot een realiteit te brengen.

agile scrum

Praktisch

Onze processtructuur is agile en vooral interactief. Hierdoor hebben wij zeer korte terugkoppelmomenten tussen u als opdrachtgever en onze ontwikkelaars. Dit geeft vooral een sneller resultaat en vooral kleinere en beter beheersbare modules.

Technisch

Met onze jarenlange ervaring in onder andere HTML, PHP, .Net, Wordpress, Joomla maar ook op met Oracle, MongoDB, Nopcommerce, Symfony, Laravel en AngularJS hebben we alle nodige kennis beschikbaar om uw project uit te werken en succesvol op te leveren. Uiteraard evalueren wij per project de mogelijke opties, en kiezen we de oplossing die het beste aansluit bij uw behoeften.

Kwalitatief

Prestaties, veiligheid en onderhoudbaarheid zijn voor ons geen overwegingen, maar zijn essentiële factoren binnen elk project. Op deze manier streven we altijd naar een duurzame oplossing voor de lange termijn. Door middel van geautomatiseerde tests vermijden we de kans op fouten bij latere wijzigingen, zodat uw project altijd kan groeien naarmate uw wensen zich uitbreiden.

Domain-Driven-Design

Filosofie

Ieder project werkt volgens de principes van Domain Driven Design. Het domein speelt een centrale rol, waar wij onze nodige professionals en eventuele technici in direct contact met u brengen om samen het gedrag van de applicatie te modelleren. Op deze manier gaat er geen informatie verloren door mogelijke tussenpersonen en kan de feedback sneller worden verwerkt.

Bekijk ook onze andere diensten:
Ontwerp & Strategy,
Hosting

Bent u benieuwd of Ubuy u kan helpen?

Vul uw naam en emailadres hieronder in, dan nemen wij contact met u op.