Van idee naar ontwerp

Wij werken niet voor u, maar met u. Van strategie en werkwijze, tot ontwerp en ontwikkeling. Wij luisteren naar uw ideeën. We kijken en analyseren samen met u welk doel u voor ogen heeft. Welke doelgroep wil u bereiken? In een zogenaamd storyboard tekenen we de verschillende mogelijkheden. Op deze manier komen we samen tot inzichten om de voor u te halen doelstellingen te bereiken.

Wireframes webdesign

Wireframes & Prototypes

Voor elk project maken we zorgvuldig wireframes en prototypes op. Deze vormen de eerste stap in de visuele uitwerking voor het uiteindelijke doel wat u wenst te bereiken. Hierin leggen we de gewenste functionaliteiten vast en nemen we tevens de gebruiksvriendelijkheid zeer kritisch in ogenschouw.

Ontwerp

Bent u op zoek naar een (nieuwe) huisstijl, een logo, een mail-template of u heeft behoefte aan een design op basis van een reeds bestaande huisstijl? Wij zorgen voor een design op maat dat voldoet aan uw eisen. Wij kunnen u tevens een analyse en advies voor bestaand producten geven en we kunnen u eventueel ondersteunen met drukwerk.

Ontwerp & Strategy Ubuy
Analyse & Design

De beste vakspecialisten

Wij brengen uw ideeën in de praktijk met onze mix van getalenteerde medewerkers. Tot een hoogwaardig en duurzaam product.

Bekijk ook onze andere diensten:
Development
Hosting

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul uw naam, emailadres en telefoonnummer hieronder in, dan nemen wij contact met u op.